Over

Hallo allemaal,

Mijn naam is Tonny Visser, woonachtig in Vlaardingen en getrouwd met Martina waar de bedrijfsnaam Martton uit is ontstaan.

Fotograferen is van jongs af aan mijn passie. In 2017 heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ben ik gestart als zelfstandig fotografe. 

Mensen fotograferen in alle facetten heeft mij de afgelopen twee jaar ontwikkeld tot een veelgevraagde fotografe. 

Wat ik door mijn foto’s wil laten zien, wordt gestimuleerd door mijn passie, spontaniteit, creativiteit en geduld om dit alles naar ieders tevredenheid tot uiting te brengen.

Een kwalitatief goede foto is voor mij, 
een foto die dat ene belangrijke moment of gebeurtenis weet vast te leggen, zodat het jou als klant raakt en het een blijvende herinnering is voor de rest van je leven.

Het doel is mijn passie delen met een zo groot mogelijke groep mensen en onderscheidend te zijn in het werk dat ik lever. Met onderscheidend bedoel ik nieuwe ideeën delen en daarmee mensen inspireren om gezamenlijk met mij, naar een uniek moment te werken. Social media gebruik ik daar graag bij, zodat mensen de weg weten te vinden naar Martton-fotografie.  

Ik ga er vanuit dat u overtuigd bent, dat fotografie mijn passie is en een ontwikkeling is die altijd in beweging blijft.

 

Voor informatie en prijzen kunt u advies inwinnen via een PB op de Facebook pagina van Martton-fotografie, via de email-button op de contactpagina of via de contactgegevens vermeld op de homepage of contactpagina.