Cakesmash

LOCATIE

De shoot vind plaats in de studio of eventueel in overleg bij u thuis en duurt circa 45 minuten en is inclusief een standaard taart of een giant cupcake.

CAKESMASH

Wat leuk! Je kindje is jarig en daarom vieren wij samen feest met een heerlijke taart. Eerst maken wij een paar gewone foto’s in onze feestelijk ingerichte studio en daarna gaan we het aanvallen van de taart vastleggen.

Voor wat voorbeelden van mijn cakesmash shoots kunt u hier terecht.

NA DE SHOOT

U ontvangt 10 foto’s die in hoge resolutie worden aangeleverd via WE-TRANSFER, zodat u ze direct op uw computer kunt opslaan. De hoge resolutie heeft tot voordeel dat u uw favoriete foto tot posterformaat kunt laten afdrukken bij de door u uitgekozen fotocentrale.

Wij streven ernaar om de foto’s binnen 1 á 2 weken bij u aan te leveren.

WEETJES EN TIPS VOOR HET MOOISTE EINDRESULTAAT

  • Portretfoto’s van kinderen zijn leuk, maar nooit geheel te regisseren. Om kinderen zoveel mogelijk op hun gemak te stellen is het leuk en fijn om een persoonlijk item van het kind mee te nemen. Tevens hebben wij in de studio diverse accessoires, welke natuurlijk gebruikt kunnen worden.
  • Kledingadvies: draag kleding die op elkaar is afgestemd, rustige kleuren, pas op met te drukke prints en/of glimmende logo’s
  • Blote voeten geeft het meest natuurlijke effect. Schoenen zijn niet toegestaan, dus hou hier rekening mee bij het dragen van eventueel sokken.
  • Wij doen er alles aan om de spontaniteit en persoonlijkheid van het kind op foto vast te leggen

Martton Fotografie stelt zich niet aansprakelijk voor kinderen die niet in de stemming zijn. Uiteraard doen wij doen er alles aan om het gezellig en zo leuk mogelijk te maken en het kindje zoveel mogelijk op zijn/haar gemak te stellen.

Prijzen kunt u hier vinden..
Ideeën en/of voorstellen zijn natuurlijk ook altijd van harte welkom en horen wij graag.
Voor verdere vragen kan je natuurlijk altijd terecht via het contactformulier elders op onze site.