Kids

LOCATIE

Shoot kan plaatsvinden op locatie naar wens of in de studio.

FOTOGRAFIE

Duurt ongeveer 30 á 60 minuten in onze studio.

Af en toe is het leuk om weer een nieuwe foto van uw kind te laten maken, ze groeien zo hard en veranderen per dag.  Zo kan de foto in de kamer weer eens vervangen worden.

Voor wat voorbeelden van mijn baby en kinder shoots kunt u hier terecht.

NA DE SHOOT

U ontvangt 5 foto’s die in hoge resolutie worden aangeleverd via WE-TRANSFER, zodat u ze direct op uw computer kunt opslaan. De hoge resolutie heeft tot voordeel dat u uw favoriete foto tot posterformaat kunt laten afdrukken bij de door u uitgekozen fotocentrale.

Wij streven ernaar om de foto’s binnen 1 á 2 weken bij u aan te leveren.

WEETJES EN TIPS VOOR HET MOOISTE EINDRESULTAAT

  • Portretfoto’s van kinderen zijn leuk, maar nooit geheel te regisseren. Om kinderen zoveel mogelijk op hun gemak te stellen is het leuk en fijn om een persoonlijk item van het kind mee te nemen. Tevens hebben wij in de studio diverse accessoires, welke natuurlijk gebruikt kunnen worden.
  • Kledingadvies: draag kleding die op elkaar is afgestemd, rustige kleuren, pas op met te drukke prints en/of glimmende logo’s
  • Blote voeten geeft het meest natuurlijke effect. Schoenen zijn niet toegestaan, dus hou hier rekening mee bij het dragen van eventueel sokken.
  • Wij maken gebruik van diverse achtergronden
  • Wij doen er alles aan om de spontaniteit en persoonlijkheid van het kind op foto vast te leggen

Martton Fotografie stelt zich niet aansprakelijk voor kinderen die niet in de stemming zijn. Uiteraard doen wij doen er alles aan om het gezellig en zo leuk mogelijk te maken en het kindje zoveel mogelijk op zijn/haar gemak te stellen.

Prijzen kunt u hier vinden..

Ideeën en/of voorstellen zijn natuurlijk ook altijd van harte welkom en horen wij graag.
Voor verdere vragen kan je natuurlijk altijd terecht via het contactformulier elders op onze site.