Trouw of Rouw !!!!

Eerder schreef ik jullie over mijn beleving als trouw fotograaf!!

Maar wat maar 1 letter scheelt en toch net zo belangrijk is is een rouw-fotograaf!!

En zoals jullie weten ben ik bezig op de fotovakschool en probeer zoveel mogelijk ervaring op te doen om tot mijn keuze te komen, met welke richting ik op wil?

1-2516 copy.jpg

 

Mijn grote nicht en neef runnen een bedrijf dat State of dreaming heet en maken als videografen prachtige films met een verhaal waar je helemaal in gezogen wordt, ik moest ook gelijk aan hun denken, in mij weg naar een zoektocht die ik best moeilijk vind,

het probleem is nl dat ik heel veel leuk vind 🙂 maar ook graag zoveel mogelijk ervaring op wil doen. Ik belde haar dus op en vraag of het mogelijk is om als second shooter eens mee te mogen op locatie en dat ik dan gelijk mijn portfolio op kan bouwen.

Ze beloofd het in de gaten te houden en contact met me op te nemen als er zich iets voor doet!! En ja vlak voor onze vakantie is het zover en belt Angelique (mijn nicht) mij op en zegt dat ze wat leuks heeft !!!

Of ik zin hebt om mee te gaan naar een rouw beurs !!!!! Watte???? ………versta ik het nou goed? EEN ROUW of TROUW?? 

Dat het überhaupt bestaat, lol. Maar ja het bestaat en scheelt maar 1 letter.

Afin, Ik ga mee om backstage, mee te fotograferen en tevens het verzoek om State of dreaming die samenwerkt met luizter vast te leggen als ze de Award winnen waarvoor ze genomineerd zijn, met hun levensdocument over een jongen ‘Youri’

Deze samenwerking heeft iets moois voort gebracht waarvoor ze voor genomineerd zijn en kans maken op een DUTCH FUNERAL AWARD.

En zo gaan we opweg naar Zeist, lekker in de openlucht, daar wordt dan de Funeral Affairs gehouden ” de uitvaart van de toekomst met allerlei nieuwe snufje’s en mogelijkheden. Het voelt alsof we naar de huishoudbeurs gaan IMG_0632 2

Het was dus alleen voor bedrijven en een ieder kon zijn medewerking verlenen aan 3 soorten settings die helemaal gestyld aangekleed worden en hier mochten mijn neef en nicht de promotie films voor maken!! en ik had mijn gestylde setting om te shooten

Heel stoer kreeg ik van Sil een oortje in zodat we ongestoord met elkaar konden praten tijdens de opnamen!! of als ik in de weg liep, aub even op wil hoepelen,  ;-]

Eerst sta ik een beetje onwennig om mij heen te kijken maar Angelique, Sil en de mensen van luizter nemen mij al gauw op in het groepje. En ik ga al gauw lekker mijn eigen gang. pak mijn fototoestel op en manoeuvreer mijn eigen overal tussen door om mooie plaatjes te kunnen schieten.Ik heb mijn eigen helemaal uit kunnen leven op deze dag, er is ook een gedeelte waar de ondernemers , ieder op hun vakgebied hun handel mooi tentoon stellen en kijk mijn ogen onder tussen uit. Het standaard koffie met een plakje cake zie ik iigv helemaal niet .Wat een creatieve ideeën allemaal er is zoveel mogelijk.

Soms raakt het mij zelfs als ik even zit te luisteren of langs die mini kistje’s loop en moet ik mijn eigen knijpen dat het niet echt is.

En wat kunnen die mensen van luizter toch mooi werk leveren, zo zou ik ook begraven willen worden!

laat in de middag is de uitreiking en hebben deze kanjers hun Award gewonnen.opname zonder titel-2715.jpg

Voor mij blijft Rouw en Trouw dicht bij elkaar liggen en fotografeer het allebei met heel veel liefde……

Het 1 zal met gepaste afstand plaats moeten vinden en het ander zit je er meer in,

maar blijft mooi om te doen.

Bedankt Stateofdreaming voor deze dag.

Voor foto’s kunnen jullie een kijkje nemen op mijn site http://www.marttonfotografie.nl

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s